menu

WANNEER KWALITEIT OOK UW STANDAARD IS

SEBO DART 1/2

De SEBO DART is met zijn uniek draai/kantelgewricht 90° verticaal en 180° horizontaal draaibaar, dit maakt deze borstelstofzuiger uiterst wendbaar en dus bijzonder geschikt voor kleinere ruimtes of voor oppervlakten waarin veel obstakels staan.

 

Een buitengewone materiaalcombinatie van synthetische en textiel elementen zorgt ervoor dat hij er ook zo prestigieus uitziet als hij werkt. De elektrische vermogenskop SEBO ET is verkrijgbaar in twee werkbreedten. Met de geïntegreerde slang, eventueel in combinatie met één van de hulpstukken kunt u meubels, bedden, gordijnen etc., in een handomdraai van vervuiling ontdoen.

 

Bij de SEBO DART schakelt de borstelmotor pas uit als de machine rechtop wordt geplaatst.

Met zijn 3-stappen filtersysteem waaronder de S-klasse filtratie (het antiallergische ziekenhuisfiltersysteem) is hij ook de perfecte keuze voor klanten met allergieën en/of astma.

 

Uniek en alleen bij SEBO – is er de mogelijkheid om deze machine om te zetten in een Ultra-High-Speed polijstmachine. Voor meer info, zie SEBO DART3/UHS vloer polijstmachine.

EIGENSCHAPPEN

  • Tweemotorig
  • 4 niveaus voor borstelinstelling met de Sebo ET
  • Incl. kierenzuiger
  • S-Klasse filter
  • ​Geschikt voor mensen met allergieËn en/of astma
  • Geschikt voor mensen met huisdieren

PRESTATIES & VERBRUIK

​                                                  DART 1         DART 2

Vermogen motor:                    875 W.           895 W.

Energie-efficiëntieklasse:      B                    A

Jaarlijks energieverbruik*:    32,8 kWh       26,8 kWh

Tapijtreinigingsklasse**:        B                    B

Stof emissieklasse:                  C                    C

Geluidsniveau:                          79dB              80dB

 

*Indicatief jaarlijks energieverbruik (kWh per jaar), gebaseerd op 50 schoonmaakacties. Werkelijk jaarlijks energieverbruik hangt af van hoe het apparaat gebruikt wordt.

 

** Niet geschikt voor gebruik op harde vloeren met geleverde mondstuk

Specificaties Dart 1 Dart 2
Beoordeeld vermogen 875 W. 895 W.
Luchtdebiet 50 l/s 50 l/s
Filterzak 3,5 L. 3-laags 3,5 L. 3-laags
Werkbreedte 31cm 37cm
Toeren borstel 2700tpm 2700tpm
Gewicht 7,2 kg 7,4 kg
Kabellengte 10,5 m 10,5 m

Accessoires

Geïntegreerde toebehoren

De gepatenteerde en geïntegreerde telescoopslang en buis zijn bekwaam om in de kleinste hoeken het stof te verwijderen. De kierenzuiger is binnen handbereik op de machine geplaatst zodat u snel en zonder enige moeite alles kan proper maken.

Optioneel kan bv. ook het meubelpenseel gebruikt worden.

Filterstofzak

Hygiënische filterstofzak

Top vulling en Multi-laags stofzakken zijn een integraal onderdeel van de SEBO filtratie systeem. Ze verzekeren een constante zuigkracht daar het vuil langs boven in de filterstofzak word binnen gebracht, onderaan word gedeponeerd, opwaarts ophoopt en de lucht verlaat aan de zijkanten van de borstelstofzuiger. Wat er voor zorgt dat de luchtstroom constant blijft terwijl de filterstofzak zich vult. De filterstofzak kan, bij het vervangen hiervan, afgesloten worden zodat er geen stof of vuil kan ontsnappen. Dit is ook sterk aangeraden voor klanten met astma of allergieën.

Dartbumper

Rubberen wielen en bumper ter bescherming

Rubberen wielen en de bumper rondom de stofzuiger zorgen er voor dat uw meubels en muren beschermd blijven van mogelijke schade.

Powerborstel

Wendbare borstel

De Wendbare power borstel van de SEBO DART borstelstofzuiger geeft u de mogelijkheid om snel en gemakkelijk rond alle obstakels heen te werken. Dit verminderd, onnodige, extra inspanningen en verbetert de productiviteit.

Onderhoud

Gemakkelijk in onderhoud

Een simpele druk op de knop en de borstel kan eruit gehaald worden, proper gemaakt worden of vervangen worden. Geen gereedschap nodig.

Huisdierenhaar

100% huisdierenhaar opnamen

De SEBO FELIX 1 haalt hardnekkig dierenhaar op. De roterende borstel verwijderd diep zittend vuil en dierenhaar. Perfect voor klanten met allergieën en/of astma.

Flat to floor

Vlak-aan-de-grond profiel

Dankzij zijn vlak profiel, is de SEBO borstelstofzuiger handig in gebruik en geraakt hij gemakkelijk onder bedden, zetels en tafels. Dit zorgt ervoor dat de volledige kracht van de power borstel gebruikt wordt en een perfect resultaat achterlaat.

S-klasse filtersysteem

HEPA Filter

De SEBO machines worden geleverd met het 3-stappen filtersysteem inbegrepen de krachtige SEBO S-klasse filtratie dat resulteert in 99,9% effectiviteit tot 0.3 micron. Daardoor is hij ook de perfect keuze voor klanten met allergieën en/of astma.

UHS

Complete vloeronderhoud

Het hele jaar door een vlekkeloze vloer? Het kan met de SEBO UHS (Ultra-High-Speed) vloer polijstmachine . Dit voor een optimale vloeronderhoud, alleen bij SEBO – gemakkelijk en zonder het gebruik van chemicaliën.

VOOR MEER INFO, ZIE SEBO DART3/UHS VLOER POLIJSTMACHINE.

Standaard uitrusting

bestel

Kierenzuiger

Opties toebehoren

 

Sebo ET 1

 

Sebo ET 2

bestel

Sebo Kombi

bestel

Verlengslang

bestel

Verlengbuis

 

Meubelmondstuk

bestel

Meubelpenseel

bestel

Radiatorborstel

bestel

Wand- en meubelmondstuk

 

UHS Polijstmachine

 

Sebo TT-C

bestel

Sebo PT-C

 

Sebo Fresh

Onderdelen

 

Uitblaaslucht-filter

bestel

Filterstofzak Sebo Dart

bestel

Motorfilter Felix/Dart

bestel

Vervangborstel Dart 1

 

Vervangborstel Dart 2