menu

WANNEER KWALITEIT OOK UW STANDAARD IS

SEBO DART 3/UHS VLOER POLIJSTMACHINE

Het is nog nooit zo eenvoudig geweest om harde vloeren er uit te laten zien als nieuw. De innovatieve Ultra-High-Speed ​​(UHS) vloer polijstmachine SEBO DART UHS werkt met een nieuwe gepatenteerde aandrijfschijf. Zijn automatische gecontroleerde hoogteverstelling zorgt ervoor dat de vloerpad juist wordt afgesteld.

Met een rotatie van 2000 t/min. en het gebruik van vloerpads bekleed met een micro-diamantcoating, creëert de SEBO DART3/UHS een uniek glanseffect op de vloer. De ingebouwd SEBO DART verwijdert het fijn stof tijdens het polijsten.

Het resultaat is een vlekkeloos schone vloer. Dit is een optimale vloeronderhoud, alleen van SEBO - gemakkelijk en zonder het gebruik van chemicaliën.

EIGENSCHAPPEN

  • Tweemotorig
  • Innovatieve vloerpad technologie
  • Automatische hoogteverstelling vloerpad
  • Geïntegreerde stofverwijdering (door bijgevoegde SEBO DART)
  • Flexibel draai/kantelgewricht
  • Elektrische overbelastingbeveiliging
  • Incl. kierenzuiger

Specificaties Dart 3
Motor capaciteit UHS 200 W.
Beoordeeld vermogen 1000 W.
Filterzak 3,5 L. 3-laags
Werkbreedte 30cm
Toeren borstel 2000tpm
Gewicht 8,4 kg (DART 3) , 3,9 kg (UHS)
Kabellengte 10,5 m

Accessoires

Geïntegreerde toebehoren

De gepatenteerde en geïntegreerde telescoopslang en buis zijn bekwaam om in de kleinste hoeken het stof te verwijderen. De kierenzuiger is binnen handbereik op de machine geplaatst zodat u snel en zonder enige moeite alles kan proper maken.

Optioneel kan bv. ook het meubelpenseel gebruikt worden.

Type vloeren

Boent alle type vloeren

Microscopische imperfecties op de oppervlakte worden verwijderd met als resultaat, een blinkende en vlakke oppervlakte dat gemakkelijk proper te houden is en de oppervlakte voor micro-organismen verkleint. Geschikt voor natuursteen, hout, PVC, acryl, PU, gepolijst beton en bepaalde tegels, om er maar een paar op te noemen.

Geen water, geen chemicaliën, geen strepen

Andere machines dat gebruik maken van diamant pads vereisen water om de wrijving te controleren, de UHS bereikt dit resultaat dankzij de automatische hoogteverstelling van de vloerpad. Daar de UHS geen water vereist, is er geen vocht dat de groei van bacteriën en andere organismen kan aanmoedigen. Het is daarom ook niet nodig om een ruimte te reinigen voor het schoonmaken en u kunt tijd en kosten besparen door het niet hoeven aanbrengen van chemische behandelingen.

Filterstofzak

Top vulling en Multi-laags stofzakken zijn een integraal onderdeel van de SEBO filtratie systeem. Ze verzekeren een constante zuigkracht daar het vuil langs boven in de filterstofzak word binnen gebracht, onderaan word gedeponeerd, opwaarts ophoopt en de lucht verlaat aan de zijkanten van de borstelstofzuiger. Wat er voor zorgt dat de luchtstroom constant blijft terwijl de filterstofzak zich vult. De filterstofzak kan, bij het vervangen hiervan, afgesloten worden zodat er geen stof of vuil kan ontsnappen. Dit is ook sterk aangeraden voor klanten met astma of allergieën.

Bumper

De SEBO UHS polijstmachine heeft een rubberen bumper rondom de buitenkant. Dit zorgt er voor dat uw meubels en muren beschermd blijven van mogelijke schade.

Et Powerborstel

Wisselen naar een power borstel

De SEBO power borstel is een geweldige manier om voor een complete vloerreiniging te zorgen. In combinatie met de elektroborstel is de DART 3/UHS de perfecte oplossing voor een diepe tapijtreiniging, hij scheid de tapijtpolen en verwijderd hierdoor al het stof en ook hardnekkig dierenhaar.

S-klasse filtersysteem

HEPA-Filter

De SEBO machines worden geleverd met het 3-stappen filtersysteem inbegrepen de krachtige SEBO S-klasse filtratie dat resulteert in 99,9% effectiviteit tot 0.3 micron. Zowel bij gebruik van de power borstel als bij gebruik van de polijstmachine. Daardoor is hij ook de perfect keuze is voor klanten met allergieën of astma.

Blauwe pad

Polijstschijf voor dagelijks gebruik, voor alle soorten vloeren met was, olie of harde vloeren.
Boent en verbetert de glans.

Groene pad

Polijstschijf voor dagelijks gebruik, voor de afwerking, kan op PVC vloeren, marmer (natuursteen) en hout niet bedekt met wax.
Verbetert de glans van uw vloer zonder toevoeging van producten.

Gele pad

Wordt gebruikt om fijne krassen op de oppervlakte te verwijderen. Als de gele pad niet in staat is om eventuele onvolkomenheden te verwijderen, is het aangeraden om de rode pad te gebruiken voor een betere aanpak.

Zodra u klaar bent met het gebruiken van de gele pad, raden wij u aan om de groene pad te gebruiken om glans op uw vloeroppervlakte te brengen.

Rode pad

De rode pad is de hardst beschikbare pad en wordt aanbevolen voor de eerste behandeling  van fijne krassen op de oppervlakte (BV. begin van het restauratieproces). Zodra u klaar bent, kan u overgaan naar de gele pad om fijnere krassen op de vloeroppervlakte te verwijderen.

DOWNLOAD brochure

DOWNLOAD onderdelenlijst

DOWNLOAD handleiding

Standaard uitrusting

bestel

Kierenzuiger

Opties toebehoren

 

Sebo ET 1

bestel

Sebo Kombi

bestel

Wand- en meubelmondstuk

bestel

Verlengslang

bestel

Verlengbuis

 

Meubelmondstuk

bestel

Meubelpenseel

bestel

Radiatorborstel

 

Sebo Fresh

 

Sebo TT-C

bestel

Sebo PT-C

Onderdelen

 

Uitblaaslucht-filter

bestel

Filterstofzak Sebo Dart

bestel

Motorfilter Felix/Dart

bestel

Blauwe pad

bestel

Groene pad

bestel

Restauratie set