menu

WANNEER KWALITEIT OOK UW STANDAARD IS

SEBO EVOLUTION 370/470

*NIEUW* : SEBO EVOLUTION 370/470

De opvolger van de SEBO 370/470 COMFORT, is de SEBO EVOLUTION 370/470, combineert bewezen SEBO voordelen in één model:

Praktisch ontwerp

De SEBO EVOLUTION 370/470 overtuigt door zijn licht handgewicht, de praktische draaggreep en de handige buis met geïntegreerde zuigslang. De handmatige instelling van de borstelhoogte betekent dat u in controle bent. De SEBO EVOLUTION 370/470 is verkrijgbaar in twee werkbreedten die passen bij verschillende vloeropstellingen.

Efficiënte prestaties

Deze komen voort uit de geoptimaliseerde motor die voldoet aan de eisen van de tweede fase van de Europese Ecodesign Richtlijn voor stofzuigers (EU) nr. 665-666 / 2013).

Het drievoudige filtersysteem (ook verkrijgbaar met HEPA Filter) voldoet aan de eisen van de stof emissieklasse en met de microfilter van het ziekenhuis-klasse heeft de SEBO EVOLUTION 370/470 een uitstekende levensverwachting.

Service- en gebruiksvriendelijk

Door gebruik te maken van gestandaardiseerde SEBO-artikelen, zoals de Sebo-borstel strips en de Sebo filterstofzak is de EVOLUTION 370/470 service- en gebruiksvriendelijk. De kabel kan van de machine losgekoppeld worden waardoor het vervangen van beschadigde kabels eenvoudig en zonder gereedschap door u kan worden uitgevoerd. De consequente focus op de basisprincipes en de speciale aandacht voor service en onderhoud garandeert langdurige duurzaamheid en lage kosten.

Om al deze reden is de SEBO EVOLUTION 370/470 de evolutie van de rechtopstaande borstelstofzuiger. Het behoudt zijn bewezen prestatie, verbeterd door eigenschappen die voldoen aan de toenemende eisen van de gebruiker voor betrouwbare prestaties.

EIGENSCHAPPEN

  • Voetpedaal voor ontgrendeling
  • Manuele bediening van de borstelhoogte
  • Eenvoudig te vervangen kabel en borstel strip
  • Incl. kierenzuiger en combinatievloermond
  • Filterzak 5,3L. – 3-laags
  • Bereik 13 M.
  • Geschikt voor mensen met allergieën
  • Geschikt voor mensen met huisdieren

PRESTATIES & VERBRUIK

​                                            EVOLUTION 370        EVOLUTION 470

Nominaal vermogen:             890 W.                         890 W.

Energie-efficiëntieklasse:     B                                  A

Jaarlijks energieverbruik*:   28,5 kWh                    22,0 kWh

Tapijtreinigingsklasse**:       C                                  C

Stofrejectieklasse:                  A                                  A

Geluidsniveau:                         79dB                           79dB

 

*Indicatief jaarlijks energieverbruik (kWh per jaar), gebaseerd op 50 schoonmaakacties. Werkelijk jaarlijks energieverbruik hangt af van hoe het apparaat gebruikt wordt.

 

** Niet geschikt voor gebruik op harde vloeren met geleverde mondstuk

 

Specificaties EVOLUTION 370 EVOLUTION 470
Beoordeeld vermogen 890 W. 890 W.
Filterzak 5,3 L. 3-laags 5,3 L. 3-laags
Werkbreedte 36cm 46cm
Gewicht 8,3 kg 8,7 kg
Kabellengte 12 m 12 m
Hoogte-instelling borstel Manueel Manueel

Accessoires

Geïntegreerde toebehoren

De gepatenteerde en geïntegreerde telescoopslang en buis zijn bekwaam om in de kleinste hoeken het stof te verwijderen. Zowel het meubelmondstuk als de kierenzuiger zijn binnen handbereik op de machine geplaatst zodat u snel en zonder enige moeite alles kan proper maken.

Borstelstrip vervangen

Gemakkelijk in onderhoud

Een simpele druk op de knop en het zijklepje komt los, zonder enig gereedschap kan de borstelstrip eruit gehaald worden om deze proper te maken of te vervangen.

Rubberen wielen en bumper ter bescherming

Rubberen wielen en de bumper van de stofzuiger zorgen er voor dat uw meubels en muren beschermd blijven van mogelijke schade.

flat to floor

Vlak-aan-de-grond profiel

Dankzij zijn vlak profiel, is de SEBO EVOLUTION borstelstofzuiger handig in gebruik en geraakt hij gemakkelijk onder bedden, zetels en tafels. Dit zorgt ervoor dat de volledige kracht van de power borstel gebruikt wordt en een perfect resultaat achterlaat.

S-klasse filtersysteem

HEPA-Filter

De SEBO machines worden geleverd met het 3-stappen filtersysteem inbegrepen de krachtige SEBO S-klasse filtratie dat resulteert in 99,9% effectiviteit tot 0.3 micron. Daardoor is hij ook de perfect keuze voor klanten met allergieën en/of astma.

Filterstofzak

Hygiënische filterstofzak

Top vulling en Multi-laags stofzakken zijn een integraal onderdeel van de SEBO filtratie systeem. Ze verzekeren een constante zuigkracht daar het vuil langs boven in de filterstofzak word binnen gebracht, onderaan word gedeponeerd, opwaarts ophoopt en de lucht verlaat aan de zijkanten van de borstelstofzuiger. Wat er voor zorgt dat de luchtstroom constant blijft terwijl de filterstofzak zich vult. De filterstofzak kan, bij het vervangen hiervan, afgesloten worden zodat er geen stof of vuil kan ontsnappen. Dit is ook sterk aangeraden voor klanten met astma of allergieën.

Standaard uitrusting

bestel

Kierenzuiger

 

Meubelmondstuk

Opties toebehoren

bestel

Verlengslang

bestel

Verlengbuis

bestel

Wand- en meubelmondstuk

bestel

Radiatorborstel

 

Sebo Fresh

bestel

Sebo Duo P Clean box

Onderdelen

bestel

Filterstofzak

 

Microfilter

 

Uitblaasluchtfilter

 

Borstelstrip 370 Evolution

 

Borstelstrip 470 Evolution